Ugrás a tartalomhoz
2021. február 14., vasárnap - szbe_kaiser

Az akarattal megtartott szeretet

AZ AKARATTAL MEGTARTOTT SZERETET Vendég: BEDŐ IMRE, Férfiak Klubja alapító A beszélgetést vezeti: VASS PÉTER, a Szentendre Barátai Egyesület alapító tagja Beszélgetés Bedő Imrével, a Férfiak Klubja alapítójával párkapcsolatról, házasságról, trendekről, gyermeknevelésről! A válások aránya meghaladja a 65%-ot és nagy része…

AZ AKARATTAL MEGTARTOTT SZERETET

Vendég: BEDŐ IMRE, Férfiak Klubja alapító
A beszélgetést vezeti: VASS PÉTER, a Szentendre Barátai Egyesület alapító tagja

Beszélgetés Bedő Imrével, a Férfiak Klubja alapítójával párkapcsolatról, házasságról, trendekről, gyermeknevelésről!

A válások aránya meghaladja a 65%-ot és nagy része a gyermekek kisiskolás koráig bekövetkezik! Többségében súlyosan traumatizált társadalmat hozunk létre. Hová vezet ez? Miben esünk szét?

Bedő Imre férfias, racionális megközelítést, torzításmentes tükröt és rengeteg olyan felismerést ígér, ami férfi és nő közösségének megszilárdítását, a saját boldogulásunkat és a jövő generációk érdekeinek derűs, szolgálatát eredményezi.

– – – – – – – – – – – – – – – –

BEDŐ IMRE

A több mint 140.000-es követőtáborral rendelkező, rendszeres médiajelenléttel bíró Férfiak Klubja alapítója. Férfi, férj, apa és társadalmi felelősség által vezérelt értelmiségi. Az erdélyi születésű közgazdász befektetési banki szakember volt, majd iparvállalati csúcsvezető, később saját vállalkozásait vitte sikerre.

A Férfiak Klubja Férfimotivációs társadalmi szervezetét 2013-ban hozta létre összefogást hirdetve az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására.

2016-ban kiadott “Férfienergia”, a 2018-ban megjelent “A megbízható férfi” és a 2020 év végén debütált “Teremtő tűz” című sikerkönyvét férfiak és nők, szakemberek ezrei forgatják.

– – – – – – – – – – – – – – – –

Az esemény a “Házasság Hete Szentendrén” programsorozatának volt a része.

VIDEÓ

Itt is szívesen látunk

Instagram szekció

Találkoztunk