Utazás a borok és a szőlők világába

2017 szeptemberétől a Szentendre Barátai Egyesület és a Taste&Play közös szervezésben képzeletbeli utazásokra indulunk Szentendrén a Winetrek alapozó utazási programjával – összesen kilencszer, havi 1-1 alkalommal, egészen májusig. Az „utazások” során mindenki kedve szerint eldöntheti, hogy azért tart velünk, mert szeretné bővíteni az ismereteit és minél többet megtanulni a szőlőkről, borokról és a kóstolás hogyan-mikéntjéről, vagy csak egyszerűen szeretné jól érezni magát 10-12 különleges bor és egy remek csapat társaságában.
 
Hogy miben több a WineTREK, mint egy kóstoló? Abban, hogy legkésőbb a kurzus előtt 1 héttel minden jelentkező számára elküldünk egy információs csomagot. Ennek megtanulása teljesen fakultatív, hiszen a kóstoló e nélkül is élvezhető, mégis ha valaki tanulni szeretne, akkor hasznos háttéranyagokat találhat benne. Az információs csomag A5-ös méretű, és egy standard, L-méretű filofax mappába lefűzhető, (www.kalendart.hu) így aki szeretné, annak az utazások végére egy komoly boros könyve gyűlik össze.
 
A maximális létszám: 16 fő
Az alkalmak ára: 6800,- Ft/fő/alkalom
 
Jelentkezés: az egyes eseményekben található űrlapon!

Winetrek

Bármilyen bort is fogyasztunk, az elválaszthatatlanul összekapcsolódik a termőhellyel: az ottani kultúrával és természettel. Egy badacsonyi kéknyelűben mindig ott a ragyogó Balaton és a jellegzetes vulkáni tanúhegyek, de ugyanígy ott van minden pohár sherry-ben a vakítóan fehér andalúz kősivatag és minden argentin malbec-ben Mendoza több ezer méter magasságban művelt csodálatos szőlőskertjei. A WineTREK egy újszerű ismerkedés a borokkal, képzeletbeli és valós utazások formájában. Röviden összefoglalva: olyan gasztronómiai élmény, amely az utazás, a tanulás és a kulisszák mögé való bepillantás hármasa, lazán.

Facebook | Honlap