Kreátor kiállítás és foglalkozás

Augusztus 26. szombat | 14:00
Helyszín: Városi Vendégház, Fő tér 12.
A belépés INGYENES!

Szervező: Dudás Urbán Krisztina

Kreátor elnevezéssel Egyesületünk 2016 szeptemberében felnőtteknek szóló alkotóműhely sorozatot indított szentendrei helyszíneken. A résztvevők a műhelyfoglalkozásokon betekintést nyerhettek egy művészváros mindennapjaiba, megismerhettek rangos szentendrei műhelyeket és alkotókat, akiknek vezetésével különleges technikákat sajátíthattak el, a foglalkozások végeztével pedig a saját készítésű alkotásokat haza is vihették.

Kiállításunk az elmúlt év alkotóműhelyeinek munkáit és alkotóit kívánja bemutatni, majd a megnyitót követően egy rendhagyó Kreátor foglalkozásba is becsatlakozhat minden érdeklődő. A foglalkozás anyagáron működik!

SZÓVIHAR LACKFI JÁNOSSAL

Augusztus 26. szombat | 18:00
Helyszín: Városi Vendégház, Fő tér 12.
A belépő ára: 1000 Ft

Előadó: Lackfi János

A szellemes előadás mellett zenével, fröccsel és finom falatokkal várunk benneteket!

A rendezvényen 50 embert tudunk kényelmesen leültetni. Nem szeretnénk, hogy lemaradj, ezért elővételben már megvásárolhatod a jegyedet az alábbi fülre kattintva.

HOGYAN KÉSZÜL A KÉPREGÉNY?

Augusztus 27. vas. | 10:00
Helyszín: Városi Vendégház (Fő tér 12.)
A rendezvény INGYENES!

Mester: KRIZBAI Gergely "KRIZBO"

Krizbai Gergely "Krizbo" bevezet minket a képregényrajzolás világába. Bemutatja, hogy miként készült a néhány hónapja nagysikerrel debütáló Kucsera-képregény. Workshop a hengerelési technikával. Próbáld ki magad a képregényalkotás világában!