Jótékonysági Malacsütés a Fő téren // 02.25. | 12:00-20:00

Egyesületünk felkérte Árpás László híresneves etyeki Sonkamestert, hogy jelenlétével támogassa akciónkat és pirosra sült malacpecsenyével lepje meg a szentendrei lakosokat. A lepénnyel, csalamádéval és ízletes szószokkal kínált ropogósra sült malachúsos szendvics bevételét Egyesületünk, a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény javára ajánlja föl.


ÁRPÁS LÁSZLÓ A SONKAMESTER

18 éve kezdett el hobbi szinten sonkát készíteni egy régi családi recept alapján. Hosszú évek alatt tapasztalta ki mitől is lesz a sonka olyan, amilyen most. Eleinte csak saját fogyasztásra készítették, de rengeteg pozitív visszajelzést miatt úgy döntöttek belevágnak egy családi vállalkozásba, főszerepben a sonkával és a falusi, hagyományos ízekkel. Mostanra annyian ismerték meg a nevüket és etyeki falusi vendégasztalukat, hogy évente több ezer vendégük van és több száz rendezvényfelkérésük.

Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény

A Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézményt támogatjuk a szendvicsek bevételéből.

Az intézmény küldetése: hogy szolgáltatásaival hozzájáruljon az ellátott települések lakosságának jólétéhez, védje a gyermekek jogait, megelőzze, megszüntesse a gyermeki veszélyeztetettséget, enyhítse a szociális problémákkal küzdők gondjait, segítse a rászorulókat.