Sikeres-e a magyar gazdasági modell? | 10.26. | csüt. | 19:00

Szeretettel várunk a Szentendre Barátai Egyesület közéleti beszélgetéssorozatára.

Vendégünk: GYÖRGY LÁSZLÓ, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) adjunktusa és a Századvég csoport vezető közgazdásza

Helyszín: OFFLINE CENTER (Ady Endre út 6/b)
A rendezvény INGYENES, de regisztrációhoz kötött!
Részvételi szándékod kérjük jelezd felénk az alábbi űrlap kitöltésével!

2017. október. 26. | Csütörtök | 19:00
Offline Center (2000 Szentendre, Ady Endre út 6.)

Dr. György László

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) adjunktusa és a Századvég csoport vezető közgazdásza. A Századvég csoporton belül a Gazdaságpolitikai Kutatóműhely és a Makrogazdasági Kutatóműhely vezetőjeként a magyar gazdaságpolitikai stratégiaalkotás különböző területeit felölelő szakpolitikai tanácsadásért felelős. A BME-n ehhez kötődő, általa oktatott tárgyak: Gazdaságpolitika, Külgazdaságpolitika, Nemzetközi politikaelmélet.

Mesterdiplomáit 2003-ban és 2004-ben szerezte a Budapesti Corvinus Egyetemen és Svájcban (CEMS, Universitaet St. Gallen), majd ezt követően a BME-n MBA (2008) és PhD (2013) fokozatot szerzett. Doktori disszertációját "A társadalmi felzárkózás egyes gazdaságpolitikai aspektusai" címmel írta, amelyben a magyarországi társadalmi felzárkózást támogató gazdaságpolitikai intézkedéseket, valamint a szingapúri maláj kisebbség sikeres társadalmi felzárkózását segítő szakpolitikai intézkedések lehetséges hazai implementációját vizsgálta.