Csillaglámpa izzósorra alkalmazva | Dec. 2. | Szombat | 10:00-13:00

10 pici csillag, melyet 25 színből kedved szerint válogathatsz össze. Sablonok és olló segítségével előkészítjük, hogy ragasztani lehessen, majd hajtogatással az izzósorra kerülnek, figyelmes, gondos kezek által. Készítsd el a saját 10 darabos lámpafüzéredet a kedvenc színeiddel! Ünnepi dekorációnak, vagy akár karácsonyi ajándéknak is kiváló!

Maximális létszám: 15 fő
A kurzus ára: 4900,- Ft
Helyszín: Offline Center (Ady Endre út 6/b)

A regisztrációd a mesterkurzus összegének befizetésével válik véglegessé! A fizetés módjáról a regisztrációs űrlapon tájékozódhatsz.

Franta Ági

2010-ben, mély válságos időszakában az életemnek, álmomban ez hangozott el: lámpákat kell készítened! Éppen készültem a lakberendezői vizsgáimra, nem állt messze tőlem az üzenet tartalma, és gyakorlatilag a semmiből elkezdtem lámpákat készíteni.
A 2013-as Magyar Formatervezési Díjon a Műcsarnokban lógott a csillaglámpa névre keresztelt papírernyőm. Azóta ezen a formán dolgozom, sok méretben, szinte végtelen színkombinációban összeállítható, 180 cm magas állólámpától, a kis tenyérnyi csillag égősorig sok fényforrás készül belőle.
Rengeteg emberrel összehoz az élet a lámpák kiválasztásánál, csodálatos találkozásokban van részem, workshopokat - kis túlzással - országszerte tartok, ahol általában nők, beszégetve, mosolyogva, munkálkodnak együtt, mint egy modern fonó, amire hatalmas nagy szükségünk van.
 
Részletek: http://frantaagi.com