Hogyan tartsuk meg családunkat a XXI. században? // 02.15. | 18:00

A válások aránya meghaladja a 65%-ot és nagyrésze a gyermekek kisiskolás koráig bekövetkezik! Többségében súlyosan traumatizált társadalmat hozunk létre. Hová vezet ez? Miben esünk szét? Milyen támadások érik a házasságokat? Mi minden tűnik a másik hibájának? Milyen tudás szükséges ahhoz, hogy tisztán lássunk, elkerüljük a csapdákat? Hogyan tartsuk meg a családunkat ma? Bedő Imre előadása férfias, racionális megközelítést, torzításmentes tükröt és rengeteg olyan felismerést ígér, ami férfi és nő közösségének megszilárdítását, a sajat boldogulásunkat és a jövő generációk érdekeinek derűs, szolgálatát eredményezi.

Az előadás után megvásárolható Bedő Imre "Férfienergia" című könyve, amit a szerző dedikál. Férfiak és nők minden generációjának hiánypótló, értékes olvasmány!

Helyszín: Városháza Díszterem (Városház tér 3.)
 
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Bedő Imre

Vendégünk a 130.000-es követőtáborral rendelkező Férfiak Klubja alapítója. Az erdélyi születésű közgazdász banki szakember volt, majd iparvállalati csúcsvezető, később saját vállalkozásait menedzselte. A Férfiak Klubja társadalmi szervezetet 2013-ban hozta létre összefogást hirdetve az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, férfi és nő szövetsége, illetve a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására.